DOGAĐANJA I REPORTAŽE

Reportaža Nova TV

Prvenstvo Hrvatske je bilo popraćeno na Dnevniku Nova TV te je reportaža i dalje vidljiva na njihovim stranicama.

Kako je bilo pogledajte klikom na naslov.

Reportaža Sportska TV

Otvorenjem novog Snowparka Sljeme, uspjeli smo prikupiti oko petnaestak djece, koji se aktivno i rekreacjski bave Snowboardom. Od njih 15 trenutno ih je 4 član reprezentacije VI. kategorije.

Razgovor Yammat FM – Crna Rupa

Klikom na naslov možete poslušati razgovor organizatorice Snowparka Sljeme o prošlim i budučim zbivanjima i planovima za Snowpark Sljeme.

Prvenstvo Hrvatske Slopestyle & SB B Zona

26.2.2023. je održano Državno prvenstvo Snowboarda u disciplini SlopeStyle, na kojem su sudjelovali natjecatelji snowboard klubova B Zona, Mladost, Ri-fun i Medvešćak. Sudci su bili Tino Stojak i Domagoj Miloslavić.

Slush Sesh & Snowpark Crew

19.32023. je održan proljetni sesh za sve korisnike Snowparka prije samog zatvaranja Snowpark Sljeme i Skijališta Sljeme, kako bi uz dobru atmosferu i trikove ispratili zimsku sezonu 2022/2023.

Otvorenje Snowparka & KUKU$

29.1.2022. je otvoren prvi Snowpark na Sljemenu, zaotvorenje je održan mini koncert benda KUKU$ i natjecanje u SlopeStle-u Snowboarda

Spring Sessh & ZEMBO LATIFA

20.3.2022. je napravljen ljetni session za djecu i mlade, na kojem je glavni sponzor nagrada bio Ex3eme sport te nakon završetka natjecanja je održana akustična izvedba Zembo Latifa.

                           Snowboard Klub B Zona 

                            snowparksljeme@gmail.com 
                            +385 99 494 27 48