O NAMA

Snowpark Sljeme je neprofitna inicijativa unapređenja sportske infrastrukture Skijališta Sljeme kroz aktivno zapošljavanje i educiranje djece i mladih o Snowbard sportu pri tome pazeći na ekološke čimbenike očuvanja prirode. Neprofitnu inicijativu je započela neprofitna sportska udruga Snowboard Klub B Zona koja je osnovana 2004. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja snowboarda u Hrvatskoj.

Za provedbu samog projekta Snowparka ishodili smo sve potrebne dozvole za postavljanje elemenata, zatražili podršku Grada Zagreba te uspostavili suradnju s Ustanovom za upravljanje sportskim objektima.

Osim dozvola, za provedbu parka zaslužni su članovi, volonteri i radnici Snowparka koji su svojim radom doprinjeli samoj realizaciji projekta. Svoja vrata, za sve korisnike Skijališta, Snowpark je otvorio u zimskoj sezoni 2020./2021. u kojoj smo uspjeli prikupiti dovoljno financijskih sredstva, putem članarna i donacija, kako bi izgradili i montirali prijekopotrebne elemente za rad.

Postavljanjem Snowpark Sljeme stvorili smo adekvatnu strukturu za treniranje sportova snowboard i freeski u Olimpijskim disciplinama SlopeStyle, BigAir i FreestyleSki te mjesto za održavanje nacionalnih i međunarodnih natjecanja.

CILJ
Ukazati na važnost ulaganja u inovativne sportove kroz poboljšanje infrastrukture sportskih građevina i terena Grada Zagreba i šire.

MISIJA

Osnivanje i održavanje inovativnih sportsko-kulturoloških građevina kako bismo potaknuli razvoj progresivnih projekata u sportu kroz aktivno zapošljavanje mladih, edukaciju o ekološki održivom razvoju projekata te stvorili platformu podrške za progresivne  sportove.

 

Nikolina Miseta

Founder

Ivor Zeman

Head shaper

David Popović

Shaper

Kristian Gergeta

Shaper

Emanuel Živković

Shaper

Ana Mišetić

Shaper

Matija Pogorilić

Park designer

Iva Komesar

Multimedia shaper

Tino Stojak

Multimedia shaper

Sanda Jeličić

PR

Hana Zudenigo

Volounteer

                           Snowboard Klub B Zona 

                            snowparksljeme@gmail.com 
                            +385 99 494 27 48